WwW.AlbaNiaN-Boys.tk
ReGister Nese Sje i regjistrumm

nga : HackeR-Besart
WwW.AlbaNiaN-Boys.tk
ReGister Nese Sje i regjistrumm

nga : HackeR-Besart
WwW.AlbaNiaN-Boys.tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.AlbaNiaN-Boys.tk

ForumPortaliGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

MESSI & RONALDO = 109 GOLA

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Ardit

Ardit

Numri i postimeve : 102
Web Page : 305

MESSI & RONALDO = 109 GOLA Empty
MesazhTitulli: MESSI & RONALDO = 109 GOLA   MESSI & RONALDO = 109 GOLA EmptyFri Dec 31, 2010 8:52 pm

Dy futbollistët më të mirë botëror për momentin, Lionel Mesi dhe Kristiano Ronaldo treguan një formë fantastike gjatë tërë vitit 2010. Jo vetëm që dëshmuan klasin e tyre botëror, mirëpo ata dy ishin edhe dy golashënuesit më të spikatur gjatë vitit që po e lëmë pas. Magjistari i katalanasve, Leo Mesi, në 54 përballje të zhvilluara për skuadrën e tij në vitin 2010 shënoi 58 gola apo 1.07 gola në çdo ndeshje që e bën atë futbollistin më efikas në kampionatet më të forta botërore. Menjëherë pas tij renditet portugezi Ronaldo nga Reali i Madridit i cili edhe pse nuk kishte suksese ekipore, shkëlqeu me formën e tij individuale duke arritur të shënojë 46 gola në 48 ndeshje të zhvilluara për skuadrën mbretërore. Pika e dobët e të dy futbollistëve në këtë vit, ishte mossuksesi i kombëtareve të tyre në Kampionatin Botëror që u mbajt në Afrikën e Jugut.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

MESSI & RONALDO = 109 GOLA
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Barcelona me 5 gola porosit Mbretërit
» Messi: Golat ia dedikoj gjyshes

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
WwW.AlbaNiaN-Boys.tk :: LAJME :: Sport-
Kërce tek: